Mitähän helvettiä :D Vois vaan avautua tähän sillä tavalla ku puhuisin kaverin tai enemmän kanssa. Ne on kuitenkin vaan sanoja ja jokainen on varmasti lyöny itteää vasaralla. Häpeä on muutenkin ymmärryksen pelkoa/puutetta, niin että kasvun paikka.

 Voi miten sitä onkaan paljosta kiinnostunut ja miten monesta paikasta sitä voisi itsensä lähitulevaisuudessa löytää. Uudet aallot mahtavia ihmisiä odottavat ajan jykevien porttien takana. Tekis mieli panna tuulemaan kunnolla ja pysäyttää maailma. Nähdä ihmisten kanssa miten kulissit murenee ja rakkaus, myötätunto, ymmärrys ja realistinen optimismi päätyvät uuden maailman perusraaka-aineiksi. Itsekkyyden, rahan, vallan ja egon valheiden turruttamasta vaiheesta vittuun jo. Tekis mieli perustaa kommuuni ja ekoyhteisö, käydä eräopaskurssi, olla "rock-tähti" ja runoillen loistaa vakaasti kirkasta valoa, rakastua, asua eturauhasystävällisemmissä lämpötiloissa vuosia, perustaa 420-kuppila ja ravintola. Kasvaa sieni- ja yrttilääkinnän professoriksi omavaraisesti, vakiinnuttaa yhteys, tasapainoontua käytännön ja teorian välimaastoon. Tappaa ego ja käyttää sitä hyväkseni, ikään kuin vastalahjana monista turhista murheista. Olla palkitseva ihmiskontakti, luonnollisesti, tiedostaen vahvuuteni ja hyväksyen heikkouteni. Haluisin myös, etten ikinä menettäis kykyäni leikkiä ja innostua ja sekoilla!

Aika kiva, lahjalista pukille, rukous, avautuminen. Minä. Vitun hippi, enkä ylimielinen vaikka avoimesti puhunkin. Miks muuten suoruus on taviksuudessa arvostettua vaa tiettyyn pisteeseen asti? Tabut ja sensuuri on ihan perseestä. Tieto ei sinällään lisää valtaa, vaan tieto vallasta lisää valtaa. Vois jättää orjamoraalin niiden aikojen muistoks kun siitä oli vielä selviytymisen kannalta hyötyä. Nyt tulee silmäänkustuksi jos sulkee silmänsä tietoyhteiskunnan mahdollisuuksilta. Evoluution ja tietoisuuden uusi askel on käsillä, jaloilla ja lonkeroilla. Se on vain luonnollista.

Miten mikään voisikaan olla epäluonnollista. Ei sitä nyt pienillä shokeerauksillakaan vielä luonnosta irtaannuta. Ihmiset on aika ihania ku ne vetää viivoja eri kohtiin ja sanoo, että tämä on hyvä viiva tämä, älä ylitä tätä viivaa tässä. Enpä, murskaan teiän sukupuoliroolit, käyttäytymisnormiston ja oksettavan estetiikankaihonne. (Olipa tarpeeton vastakkainasettelu :D Tän blogin kävijöitä ajatellen) Nyt vois kuunnella jonkun mielestä täysin sopimattoman pirteää indie-musiikkia ja ottaa kognitiivisia toimintoja parantavan nikotiinipurkan. Lipua eroottisen lucid-unen syövereihin :)